Pirates of the Biesbosch - spannend groepsuitje op het water

Bij dit spannende groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Boothuur
  • Originele raadsels en opdrachten
  • Vakkundige spelleiding
  • Originele 'buit' voor het winnende team
  • Gratis parkeren

Prijzen per persoon
Bij minimaal 15 personen € 44
Bij minimaal 20 personen € 35
Bij minimaal 30 personen € 34
Bij minimaal 40 personen € 32,50
Bij minimaal 50 personen € 31,50
Prijs bij meer personen op aanvraag
Duur: 3,5 uur

Optioneel bij te reserveren:
BBQ of steengrillen
Goed gevulde koelboxen

De prijs van dit Pirates of the Biesbosch groepsuitje is geldig tot 31 december 2020.

Pirates of the Biesbosch - spannend groepsuitje op het water

  Met Pirates of the Biesbosch kies je voor een onvergetelijk avontuur op het water. Jullie teams doorkruizen met boten de Biesbosch en gaan met een schatkaart in de hand op zoek naar de schat. Onderweg vinden jullie uitdagingen verborgen in de Biesbosch. Welk team presteert het beste en vindt de schat?

Team belevenis in de Biesbosch

  We beginnen het uitje in het Bezoekerscentrum van de Biesbosch. Onder het genot van een welkomstdrankje krijgen jullie uitleg over het spel door onze spelleiders. Na deze uitleg worden jullie opgedeeld in meerdere door ons, of door jullie zelf, samengestelde teams. Per team wordt er democratisch een kapitein gekozen, elk team heeft een eigen boot. De teams zullen naar verschillende punten in het natuurgebied van de Biesbosch varen en onderweg leuke opdrachten uitvoeren en echte breinbrekers moeten kraken.

Varen door de Biesbosch

Pirates of the Biesbosch is een uniek uitje specifiek ontwikkelt voor nationaal park de Biesbosch. Als gastheren van de Biesbosch zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste route dwars door dit natuurgebied. Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dit zorgt voor unieke flora en fauna. Deelnemers aan dit uitje genieten dus niet alleen van het spel maar ook van de prachtige omgeving.

Programmavoorbeeld:

  Een welkomstdrankje is bij dit uitje inbegrepen. Willen jullie ook een versnapering op het water dan is dat zeker mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er een goed gevulde koelbox klaar staat op elke boot bij vertrek. Willen jullie extra lang nagenieten dan regelen wij een aansluitende lunch of BBQ in de Biesbosch. Heerlijk eten en genieten direct aan het water. 

  Wij hebben voor u een voorbeeld programma opgemaakt, dit kan natuurlijk altijd worden aangepast aan uw ideale tijdschema

  12:30 – 13:30 uur    Start de dag met een heerlijke Brabantse koffietafel (extra mogelijkheid)
  13:30 – 13:45 uur    Jullie worden ontvangen door de spelleiders en krijgen een uitgebreide speluitleg.
  13:45 – 14:00 uur    Instructies van de boten en vertrek uit de haven.
  14:00 – 16:30 uur    Het spel Pirates of the Biesbosch in het Prachtige natuurgebied van de Biesbosch.
  16:30 – 17:00 uur    Aankomst in de haven en nabespreking van het spel.
  17:30 uur                Optioneel Uitgebreide BBQ en nagenieten van de dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Vakkundig team

Het vakkundig en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Unieke en originele uitjes

Deze partner biedt twee bijzondere uitjes aan in Nationaal Park de Biesbosch. Zowel het avontuurlijke uitje Pirates of the Biesbosch als het spannende De MOL op het water. Tijdens de ontvangst en speluitleg krijgen de deelnemers een lekker kopje koffie. Daarna schepen de deelnemers in. Elke team heeft een eigen sloep. Na het uitvaren komen de verschillende spelopdrachten op – en langs het water. Deze partner is ook gastheer van de Biesbosch en ze kennen het gebied daarom op hun duimpje. Ze hebben dan ook de meest bijzondere plekken uitgezocht om de opdrachten uit te voeren. De spelelementen zijn passend bij het thema van het uitje. Bij Pirates krijgen de teams een schatkaart en gaan zelf navigeren langs verschillende opdrachten om de schat te vinden en bij de MOL op het water hebben de deelnemers meer uitdagingen in de vorm van breinbrekers en moeten ze constant alert zijn op de aanwezigheid van de MOL. Aan het einde van de onvergetelijke dag worden de winnaars bekend gemaakt.

Spanning en plezier

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op de beleving van de deelnemers. Humor is daarbij een belangrijk element. De combinatie van varen door een mooi gebied, spanning, plezier en humor zorgt voor een blijvende herinnering. Humor komt terug in de spelvormen en de begeleiding. Het is daarmee een duidelijk kenmerk van deze bijzondere uitjes.

Gastheerschap

Er is ook aandacht voor de innerlijke mens. Desgewenst staat een goed gevulde koelbox klaar bij vertrek uit de haven en dankzij goede afspraken met restaurants in het gebied kan ook een heerlijke BBQ worden aangeboden. Zo blijft de hele groep in de feeststemming en kan er nog lang worden nagenoten.