Crazy Dinner Game Amsterdam - Tafelen in 3 restaurants

Bij het Crazy Dinner Game in Amsterdam is inbegrepen:

 • Ontvangst door een ervaren host in hartje Amsterdam
 • Indeling teams en ieder team krijgt een videocamera mee
 • Opdrachten krijgt u door via de telefoon
 • Bezoek 3-tal bijzondere restaurants waar u een gang nuttigt
 • Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW Minimum aantal personen is 10.

  De prijs van het Crazy Dinner Game in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

  Tafelen in 3 restaurants

  Welkom aan de tafels van het Mokum’s Gekke Avondeten Spel! Tafels? Jazeker, u dineert vanavond in 3 verschillende restaurants en speelt in de tussentijd ook nog een uniek en hilarisch spel in het hartje van Mokum!

  Wat gaat u tijdens dit avondje uit doen?

   U wordt door een van Mokum Events ervaren hosts onthaalt in het centrum van Amsterdam. Hier wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams die met en tegen elkaar zal strijden. U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Opdrachten? Welke opdrachten? Haha, dàt verklappen we natuurlijk niet! Het enige dat we kunnen vertellen is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt... Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en een van de dinergangen voorgezet krijgen. En reken er maar op dat u in een 3-tal bijzondere, speciaal door Mokum Events geselecteerde, restaurants zult aanschuiven!

  Wie wint de grote Mokum Crazy Dinner Game Hoofdprijs?

  Als het diner is afgesloten met een verrukkelijk dessert en de tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Mokum’s Crazy Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen! Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakt video mee naar huis als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag!

  Speel het spel in Mokum of in de Jordaan

  Onze Crazy Dinners vinden plaats in 2 verschillende gebieden; het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (de oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (De Jordaan en de Grachtengordel). Aan u de keuze!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier