Gezellige familiedag voor jong en oud in Gelderland - Kinderen GRATIS

Bij deze familiedag is inbegrepen:

  • Ontvangst inclusief consumptie en cake
  • Langlaufen Of Cryptische Fototocht
  • Familie diner
  • IJsje
  • Organisatie en begeleiding

  Prijs: € 39,50 p.p. volwassenen.
  Kinderen t/m 11 jaar gratis (maximaal 1 kind per volwassene).

  Optioneel bij te reserveren:
  Onbeperkt drankjes tijden het familiediner a € 15.00 p.p.

  Te boeken vanaf 10 personen op alle dagen van de week.

  De prijs van deze familiedag is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Gezellige familiedag voor Jong en Oud

Jong en oud kunnen zich vermaken met ons uitgebreide activiteitenpakket. Iedereen kan mee doen om er zo een gezellige familiedag van te maken. Als afsluiter is er een gezamenlijk familiediner.

Programmavoorbeeld:

14.00 tot 14.30 uur: Koffie, thee ranja en lekkere cake

14.30 tot 17.00 uur: Activiteiten Cryptische Fototocht of Langlaufen.

17.00 uur: Diner Een heerlijk familiemenu, bestaande uit: Beenham met mosterdsaus, kalkoenfilet met kerrie roomsaus, gebakken aardappeltjes, frites, dagverse groenten en rauwkost. Ook een lekker ijsje na!

19.00 uur: Einde Tijden zijn in overleg aan te passen.

Activiteiten voor de hele familie

  Langlaufen
  Uw familie-uitje slaagt altijd met ons langlaufprogramma. Na het ontvangst gaat u en uw deelnemers het skiparcours op. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Maar let op… er worden filmopnames gemaakt!

  Cryptische foto tocht
  De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 3,5 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Onderdeel van de activiteit is een oversteek met het veerpontje en 2 consumpties, de kosten hiervan zijn inbegrepen. De foto’s blijven uiteraard in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Hilarisch die activiteit op latten. En tijdens de film van onszelf stroomden de tranen over onze wangen van het lachen...

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.