Ik hou van Holland - Spelshow in Gelderland

Deze gezellige spelshow in Gelderland is inclusief:

  • 2 uur durende spelshow
  • Uitgebreid Veluwe Buffet
Prijs: € 54,50 p.p. op basis van 20 personen.
Bent u met minder of meer personen dan 20? De kosten voor het Ik hou van Holland Spel zijn € 600,00 tot 20 personen en elke persoon extra kost € 12,50. De extra kosten voor het buffet zijn € 24,50 p.p.
De prijs van deze spelshow in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Wie weet het meest over Nederland?

Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteunt door professionele beeld en geluid apparatuur.

Het programma

  Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet, is dat dit attribuut, het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Na het ontvangst van uw gasten in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrond muziek zal de presentator u het spel uitleggen.

  Ook staat er een heerlijk buffet op u te wachten! Geniet van de volgende gerechten tijdens het Veluwe Buffet:
  • Varkenshaas medaillons overgoten met Preiselbeerensaus
  • Malse beenhammetjes met een romige mosterdsaus
  • Stoofpotje van wild
  • Vlezige ribbetjes, gegratineerd met kruidenolie en uitjes
  • Aardappels in de oven gegratineerd
  • Ambachtelijke oerfriet
  • Diverse soorten dagverse groenten
  • Verse rauwkostsalade

Dagje uit in Dieren

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
8.0 | 4 reviews

Reviews van gasten

Jeanine Abcoude

8

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

Annemieke Delft

8

Fijn dat alles klaar stond

Irma Uden

8

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

Erwin Brummen

8

Spontaan en goed.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.