Gezellig vriendinnenuitje - Fietsen en Shoppen in Amsterdam

Dit arrangement is inclusief:

    • Hele dag fietshuur
    • Routekaart
    • Toegang tot het Tassenmuseum

Prijs: € 24,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen

Optioneel bij te boeken:
High Tea in het Tassenmuseum a € 21,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vriendinnenuitje in Amsterdam

Lekker de stad in met je vriendinnen. Deze tour staat garant voor een gezellig dagje uit in Amsterdam.

Fietsen en Shoppen

Met een routekaart stap je op de fiets en kom je langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Onderweg bezoek je de leukste winkelstraatjes en shop je naar hartenlust in de meest trendy winkeltjes. Historische bezienswaardigheden worden afgewisseld met juweeltjes die doorgaans voor het grote publiek verborgen blijven. Je brengt een bezoek aan ’s werelds grootste Tassenmuseum, waar je aan de hand van ‘de tas’ op reis gaat door tijd, mode en design. Bekijk een geitenlerenbundel uit de 16e eeuw tot de tas van Madonna. Tevens wordt hier de mogelijkheid geboden voor een high tea.

Veel vrijheid in deze vriendinnentour die je zo lang of kort kunt maken als je zelf wilt. Ook ideaal als vrijgezellenuitje.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • wifi
  • Fietsverhuur
  • Fietsenstalling

Onze partner

Fietsrondleidingen door Amsterdam

In 1990 was dit het allereerste bedrijf in de wereld dat op de fiets rondleidingen verzorgde in een stad. Inmiddels is het bedrijf overgedragen van vader op zoon, en een familiebedrijf geworden dat u graag kennis laten maken met Amsterdam.

Tour door Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed georganiseerd en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een van onze tours, de beste manier om Amsterdam te beleven! Onze enthousiaste gidsen staan te popelen om u de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

Huur een fiets

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een Yellow Bike te huren om op eigen gelegenheid Amsterdam te verkennen. Vriendelijkheid, kwaliteit én plezier staat altijd centraal bij ons personeel.

Locaties

Wij zijn gevestigd op de Nieuwezijds Kolk, waar fietsen gehuurd kunnen worden. Wij zitten op 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.