Vriendinnenuitje in het Montferland - Scooter rijden met High tea

Bij dit Vriendinnenuitje in het Montferland is inbegrepen:

  • Huur scooter voor een hele dag (4 - 8 uur)
  • Leuke route van 33 kilomer: Rondje Montferland
  • High Tea bij Kasteel cafe Heeren Dubbel

Prijs: € 62,50 p.p.

Al vanaf 2 personen te boeken.

De prijs is exclusief brandstof. Iedere deelnemer krijgt een Scooter met een volle tank mee en mogen deze bij terugkomst weer bij Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.

Extra's

Huur scooter hele dag (4-8 uur) € 40,00
Huur elektrische fiets halve of hele dag € 20,00
Bijrijder (vanaf 18 jaar)  € 5,00 (er kunnen 2 personen op 1 scooter, wij adviseren dan wel altijd dat de chauffeur ervaring heeft met scooter rijden)
Helm (niet nodig) mag wel voor € 5,00
Scootermand € 5,00
Kinderzitje € 10,00

Start en finish is altijd in Didam. Het is ook mogelijk om scooters vanaf een andere locatie te huren, informeer dan naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Vriendinnenuitje in het Montferland is geldig tot 31 december 2020.

Dagje Scooter rijden met een Heerlijke High Tea

Pak de scooter en rij via een leuke route vanaf Didam dwars door het Montferland naar Kasteelstad s-Heerenberg. U stopt bij het Kasteel Café voor een uitgebreide High tea. Als de high tea op is stapt u weer op de scooter en toert u terug naar Didam.

Een heerlijk dagje uit met uw beste vriendinnen door een prachtig stukje Gelderland!

Route Rondje Montferland

De scooter route is 33 kilometer lang. De start en finish locatie is in Didam.

Een paar algemene punten waar wij u vooraf over willen informeren:
- Let goed op de verkeersborden waar u mag rijden met de scooter.
- Laat (bij een grote groep) de voorste scooter het andere verkeer stoppen bij een ‘gevaarlijk’ kruispunt. Zo blijft de groep bij elkaar.
- Als er niets wordt aangegeven, blijf dan rechtdoor scooteren. 

High Tea bij het Kasteel cafe

  In het kasteel kunt u tijdens de High Tea genieten van Emmathee. Dit is kwalitatieve, losse thee waarvan er 6 verschillende soorten wprden geserveerd. Liever een kop koffie? Dat kan natuurlijk ook. Het lekkers bij de high tea bestaat uit broodjes/sandwiches, warme hapjes en uiteraard verschillende zoetigheden:

  BroodjesMini broodje met tonijnsalade
  Tunnbröd belegd met serranoham
  Sandwich met jonge kaas

  Warme itemsMini quiches
  Chorizo kroketjes
  Toast pulled chicken

  Zoete gedeelteMuffin
  Brownie
  Aardbei taartje
  Huisgemaakt koekje
  Karamel fudge
  Vers fruit

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Scooteren door Gelderland

Wij verhuren Sym scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.

Start en Finish

Start en finish is altijd bij Tatelaar in Didam of Ter Heerdt in Duiven .
Wanneer jullie graag scooter op locatie willen laten bezorgen wordt hiervoor een aparte prijs gemaakt. Wij denken graag mee en leveren maatwerk.

FAQ

Wat is het voor een scooter?
Wij verhuren Sym scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.


Is de scooter elektrisch?
Nee, wij hebben geen elektrische scooters. Wel kunt u bij ons een elektrische fiets huren.


Hoe hard gaan de scooters?
De scooters kunnen maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is ook de maximaal toegelaten snelheid en uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een veilige snelheid is.


Tot hoeveel stuks kunnen jullie leveren?
Wij kunnen tot wel 35 scooters leveren. Bij grotere aantallen kunnen wij altijd naar een andere oplossing kijken


Wat als de scooter of elektrische fiets defect raakt onderweg?
Wanneer er een defect optreedt neemt u dan contact op met ons. Wij zorgen voor een oplossing zodat u deze leuke dag gewoon kunt afmaken.


Hoe oud moet ik zijn om op een scooter te mogen rijden?
Om op een scooter te mogen rijden moet u mimimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een scooterbewijs of elk ander rijbewijs. Op het moment dat u 18 jaar bent en een rijbewijs heeft kunt u gewoon gebruik maken van de scooter.


Ik heb nog nooit op een scooter gereden. Wat nu?
Wij besteden dan extra aandacht aan de instructie en de uitleg zodat u zonder zorgen en vol vertrouwen op de scooter stapt. We willen graag dat u een leuke dag heeft, dus we nemen de tijd voor de uitleg.


Vanaf welke leeftijd mogen kinderen achterop meerijden?
Vanaf 3 à 4 jaar mogen kinderen in een kinderzitje achterop meerijden om ook een leuke dag scooteren mee te maken. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis achterop meerijden. Vanaf 16 jaar wordt er €10,- berekend voor een bijrijder (ongeacht rijduur).


Tot welke leeftijd mogen kinderen en volwassenen mee achterop?
Er is geen maximum leeftijd voor iemand die achterop wil zitten. Indien de bestuurder geen ervaring heeft met scooterrijden, vinden wij het niet verstandig een volwassen persoon achterop te nemen. Wij adviseren dan om een extra scooter erbij te huren. Alleen kinderen tot 16 jaar zijn gratis. Vanaf 16 jaar wordt er €10,- berekend voor een bijrijder. 


Zijn er kinderzitjes beschikbaar?
Er zijn een aantal kinderzitjes beschikbaar, zodat de kinder veilig mee kunnen. Wel verzoeken wij u deze van te voren te reserveren, zodat deze klaar staan op het moment dat u de scooters komt ophalen.

Routes

Wij beschikken over meerdere route boekjes voor een halve en hele dag scooteren door de omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunt u een route uitzoeken, waarbij wij u tips geven voor onderweg. Afhankelijk van het arrangement hebben wij een route boekje die u door middel van duidelijke foto's en straatnamen de route verteld. Voor gebruik van een route boekje wordt een meerprijs van €1,- berekend.


Kan ik een op maat gemaakte route bestellen? Vanaf het huren van 4 scooters kunt u door ons een op maat gemaakte route bestellen. Neem daarvoor ruim van te voren contact met ons op. Wij zullen dan afhankelijk van u wensen een geschikte route samenstellen en u ook vooraf hiervoor de meerkosten vertellen.