Muzikale Jordaan tour in het mooie Amsterdam

Bij deze Muzikale Jordaan Tour is inbegrepen:

    • Pauze in typisch Amsterdams café
    • Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
    • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: €325,00 totaal excl. BTW voor 1 tot 15 personen. Prijs voor meer personen op aanvraag.

De prijs van deze Muzikale Jordaan Tour in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

Muzikale Jordaan Tour

Aan de voet van die mooie Wester ligt die mooie, die fijne Jordaan. Als er één artiest was die dit kon zingen met heel zijn hart en ziel, dan was het Johy Jordaan wel. Als Je Voor Een Cent Geboren Bent, Bij Ons In De Jordaan en Geef mij Maar Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd! Maar ook andere Mokumse coryfeeën konden er wat van! Denk maar eens aan Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes (hoewel die laatste niet uit de Jordaan kwam...).

Trots op Mokum

Omdat Mokum Events trots is op haar stad en we u de tijden van weleer graag willen laten herbeleven, nemen wij u mee op deze Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

Zing in volle borst mee!

Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!

9.5 | 4 reviews

Reviews van gasten

Chirs

10

Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes. Top gids.

e de vette

10

geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.

V. Koning

10

de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.

K. de Gooijer

8

De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier