Ontdek het Montferland per Scooter - Al te boeken vanaf 2 personen

Bij Ontdek het Montferland per Scooter is inbegrepen:

  • Huur scooter voor een halve dag (4 uur)
   10:00 tot 14:00 OF 15:00 tot 19:00 uur 
  • Leuke route - Rondje Montferland

Prijs: € 30,00 p.p.

Al vanaf 2 personen te boeken.

LET OP

  • De prijs is exclusief brandstof.
  • Iedere deelnemer krijgt een scooter met een volle tank mee en mag deze bij terugkomst weer bij Servicestation Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
  • Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.
  • Er wordt een borg van € 100 per scooter gevraagd, met een maximum van € 700,00. De borg wordt, indien de scooters onbeschadigd retour komen, binnen 5 werkdagen teruggestort.
  • Start en finish is altijd in Didam. Wij leveren ook scooters op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Extra's

Huur scooter hele dag (4-8 uur) € 40,00
Huur elektrische fiets halve of hele dag € 20,00
Bijrijder (vanaf 18 jaar)  € 5,00 (er kunnen 2 personen op 1 scooter, wij adviseren dan wel altijd dat de chauffeur ervaring heeft met scooter rijden)
Helm (niet nodig) mag wel voor € 5,00
Scootermand € 5,00
Kinderzitje € 10,00

De prijs van Ontdek het Montferland per scooter is geldig tot 31 december 2023.

Ontdek het Montferland per Scooter

  In het Montferland is zoveel te ontdekken en te zien. Huur een scooter en trek er samen op uit. Een leuke route brengt jullie vanaf Didam naar s-Heerenberg en via Zeddam weer terug. Onderweg raden wij leuke stops aan. Lekker met z'n tweetjes of met vrienden of collega's op pad in het mooie Montferland.

Route Rondje Montferland

  De scooter route is 33 kilometer lang. De start en finish locatie is in Didam. Deze route komt onder andere langs de volgende punten: Melkveehouderij Hippe Koeien, Café en Zalencentrum de Gracht, Kasteel Bergh/Heeren Dubbel en Smouzen Hof.

  U kunt zelf bepalen waar jullie stoppen en waar jullie liever doorrijden.

  Een paar algemene punten waar wij u vooraf over willen informeren:
  -  Let goed op de verkeersborden waar u mag rijden met de scooter.
  -  Laat (bij een grote groep) de voorste scooter het andere verkeer stoppen bij een ‘gevaarlijk’ kruispunt. Zo blijft de groep bij elkaar.
  - Als er niets wordt aangegeven, blijf dan rechtdoor scooteren. 

9.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

R. van der Linde

9

Alles in orde: prima scooters met routekaart. Opvallend de gemoedelijkheid van de mensen bij zowel het scooterbedrijf als wel het hotel. Hotel ligt prachtig. De bediening zeer netjes. Eten was goed. Lekker geslapen. Hartstikke leuk uitje in een hele mooie omgeving.

Anoniem

10

Zeer goede ervaring. Goede communicatie en informatie vooraf, snelle reactie. Prettige ontvangst en uitleg. Aanrader!

Gretha

9

Prachtige omgeving! Ruim de tijd. Goede uitleg. Leuke route meegekregen als tip. Erg leuk om te doen en zeer betaalbaar.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Scooteren door Gelderland

Wij verhuren Sym Fiddle scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.

Start en Finish

Start en finish is altijd bij Servicestation Tatelaar in Didam of Ter Heerdt Tweewielers in Duiven.
Scooters op locatie bezorgen is ook mogelijk, dit gaat altijd in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

FAQ

Wat is het voor een scooter?
Wij verhuren Sym Fiddle scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.


Is de scooter elektrisch?
Nee, wij hebben geen elektrische scooters. Wel kunt u bij ons een elektrische fiets huren.


Hoe hard gaan de scooters?
De scooters kunnen maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is ook de maximaal toegelaten snelheid zonder helm en uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een veilige snelheid is.


Tot hoeveel stuks kunnen jullie leveren?
Wij kunnen tot wel 35 scooters leveren. Bij grotere aantallen kunnen wij altijd naar een andere oplossing kijken


Wat als de scooter of elektrische fiets defect raakt onderweg?
Wanneer er een defect optreedt neemt u dan contact op met ons. Wij zorgen voor een oplossing zodat u deze leuke dag gewoon kunt afmaken.


Hoe oud moet ik zijn om op een scooter te mogen rijden?
Om op een scooter te mogen rijden moet u mimimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een scooterbewijs of elk ander rijbewijs. Op het moment dat u 18 jaar bent en een rijbewijs heeft kunt u gewoon gebruik maken van de scooter.


Ik heb nog nooit op een scooter gereden. Wat nu?
Wij besteden dan extra aandacht aan de instructie en de uitleg zodat u zonder zorgen en vol vertrouwen op de scooter stapt. We willen graag dat u een leuke dag heeft, dus we nemen de tijd voor de uitleg.


Vanaf welke leeftijd mogen kinderen achterop meerijden?
Vanaf 3 à 4 jaar mogen kinderen in een kinderzitje achterop meerijden om ook een leuke dag scooteren mee te maken. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis achterop meerijden. Vanaf 16 jaar wordt er €10,- berekend voor een bijrijder (ongeacht rijduur).


Tot welke leeftijd mogen kinderen en volwassenen mee achterop?
Er is geen maximum leeftijd voor iemand die achterop wil zitten. Indien de bestuurder geen ervaring heeft met scooterrijden, vinden wij het niet verstandig een volwassen persoon achterop te nemen. Wij adviseren dan om een extra scooter erbij te huren. Alleen kinderen tot 16 jaar zijn gratis. Vanaf 16 jaar wordt er €5,- berekend voor een bijrijder. 


Zijn er kinderzitjes beschikbaar?
Er zijn een aantal kinderzitjes beschikbaar, zodat de kinder veilig mee kunnen. Wel verzoeken wij u deze van te voren te reserveren, zodat deze klaar staan op het moment dat u de scooters komt ophalen. De Kosten voor een kinderzitje betalen € 10,00

Routes

Wij beschikken over meerdere routeboekjes voor een halve en hele dag scooteren door de omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunt u een route uitzoeken, waarbij wij u tips geven voor onderweg. Afhankelijk van het arrangement hebben wij een routeboekje die u door middel van duidelijke foto's en straatnamen de route verteld. Voor gebruik van een route boekje wordt een meerprijs van €1,- berekend.