Stadswandeling met Fotospeurtocht - Get the Picture in Den Bosch

Bij deze stadswandeling met fotospeurtocht in Den Bosch is inbegrepen

  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's naderhand digitaal opgestuurd
  • 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Prijzen:
10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal: 10 personen

De prijs van dit leuke staddspel in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2022.

Stadswandeling met Fotospeurtocht in Den Bosch

  Ontdek Den Bosch in detail tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht. Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Oeteldonkers...ehh Oeteldonkse monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Brabantse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

Leg mooie Oeteldonkers vast op de plaat!

U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht door het centrum van de stad. Diverse opdrachten staan in 'Get the picture' op het programma dus maak uw borst maar nat......en niet de camera! Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Even evalueren ... en dan borrelen

Uiteraard volgt na afloop een flinke evaluatie en kunt u genieten van een afsluitende borrel. Na afloop krijgt u de gemaakte foto's per mail toegestuurd. Story en Panorama staan al te trappelen......

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!