Stop het virus - Speel Ultimatum in Amersfoort

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Begeleiding en instructie
    • Gebruik van spelmateriaal
    • 2 consumpties per persoon

Duur van het programma: 1,5 - 3 uur

Prijs

€ 29 p.p. (vanaf minimaal 15 personen)

De prijs van dit groepsuitje is inclusief 21% BTW en exclusief € 18,00 reserveringskosten en is geldig tot en met 31 december 2022.

Ultimatum in Amersfoort

    Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen en dit kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje. Dat koffertje ligt ergens in Amersfoort verstopt en jullie gaan proberen om het koffertje te vinden om zo het virus te stoppen.

Ga in teams op pad en houd het Crisisteam op de hoogte

    Jullie gaan in teams de stad in en op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Daarnaast ontvangt het crisisteam opdrachten die uiteindelijk bijdragen aan de vindplaats van de code. Het crisiscentrum krijgt een grote kaart van de stad met vakken. Zij hebben alleen een telefoon die kan bellen. De teams in de stad krijgen bij elk vak een opdracht, vraag of aanwijzing. De teams hebben een kaart zonder vakken, waardoor ze niet zien welk vak waar ligt, maar ze hebben wel een smartphone. Langzamerhand spelen de teams samen vakken weg en kunnen ze erachter komen waar de koffer ligt, hoe die open gaat en wat er moet gebeuren om het virus te stoppen.

Onze partner

Wie zijn wij?

Wij organiseren al meer dan 20 jaar succesvolle familie-uitstapjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeestjes voor kleine en grote groepen. Dit doen we in de leukste steden van Nederland en in een aantal steden in het buitenland!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste instructeurs. Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking en gezelligheid zijn onze uitgangspunten.

Activiteiten

Wij bieden activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur. De deelnemers worden altijd begeleid door een instructeur. Bij de meeste activiteiten is de instructeur fysiek aanwezig. Tijdens citygames, zoals de WhatsApp Moordtocht, worden de spelers begeleid door een instructeur op afstand.

Steden

Wij organiseren activiteiten in meer dan 60 Nederlandse steden en enkele in Duitsland en België. Daarnaast bieden wij ook verassende activiteiten in Nederlandse dierentuinen!