Varen in Nationaal Park Weerribben-Wieden - Familiedag in de natuur

Bij deze familiedag in de Weerribben is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en thee met lekkernij uit Patisserie
  • 3 uur met vaarmiddel naar keuze (Fluisterboot of Kano)
  • Lunch of barbecue

  PrijzenOntbijt programma: € 31,50 p.p. (€ 26,50 p.p. kinderen 4 t/m 11 jaar.)
  Ochtendprogramma: € 31,50 p.p. (€ 26,50 p.p. kinderen 4 t/m 11 jaar) 
  Middagprogramma: € 39,50 p.p. (€ 31,50 p.p. kinderen 4 t/m 11 jaar)
  Afternoonprogramma:€ 42,50 p.p. (€ 29,50 p.p. kineren 4 t/m 11 jaar)

  Geldig vanaf minimaal 4 personen.
  Toeslagen:Kiest u voor de sup, komt er een toeslag bij van € 17,50 p.p.
  Lunch de luxe + € 6,00 p.p.
  De prijs voor deze familiedag in de Weerribben is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feesdagen.

Familiedag in de Weerribben

  Kom gezellig met uw gezin of familie een dagje naar Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Het sfeervolle restaurant is de toegangspoort naar het natuurgebied. Combineer het varen met een Fluisterboot, Rondvaartboot, Sup of Kano met een culinaire verwennerij. Een heerlijk dagje uit in de natuur voor jong en oud.

Ochtend en middag programma

Ontbijt programma
09.00 uur Ontvangst met een uitgebreid ontbijt in het restaurant
10.00 uur Een tocht van 3 uur inclusief 10 minuten instructie door de Weerribben met een vaartuig naar keuze: SUP, Fluisterboot, kano of Rondvaartboot (de laatste is mogelijk vanaf minimaal 15 personen)
13.00 uur Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijke tosti naar keuze 
Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid de Weerribben in.

Ochtendprogramma:
10.00 uur Ontvangst met koffie en thee met lekkernij uit Patisserie
10.30 uur Een tocht van 3 uur inclusief 10 minuten instructie door de Weerribben met een vaartuig naar keuze: SUP, Fluisterboot, kano of Rondvaartboot (de laatste is mogelijk vanaf minimaal 15 personen)
13.30 uur Bij terugkomst kunt u genieten van een uitgebreide lunch
Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid de Weerribben in.

Middagprogramma:12.30 uur U wordt ontvangen met een uitgebreide lunch.
13.30 uur Een tocht van 3 uur inclusief 10 minuten instructie door de Weerribben met een vaartuig naar keuze: SUP, Fluisterboot, kano of Rondvaartboot (de laatste is mogelijk vanaf minimaal 15 personen)
16.30 uur Borrel (exclusief) met een breed assortiment aan lounge lekkernijen

Bij de lunch is melk en verse Jus d’orange inbegrepen.

Afternoon arrangement

14.00 uur Ontvangst met koffie en thee met lekkernij uit Patisserie
14.30 uur Een tocht van 3 uur incl. 10 minuten instructie door de Weerribben met een vaartuig naar keuze: SUP, Fluisterboot, kano of Rondvaartboot (de laatste is mogelijk vanaf minimaal 15 personen)
17.30 uur Op eigen gelegenheid naar ons restaurant in Paasloo (5 autominuten)
18.00 uur De barbecue (zelf grillen), 3-gangen menu of buffet (buffet is mogelijk vanaf minimaal 15 personen) staat voor u klaar

Bakery Bubbel Bites

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gevestigd op het luxe waterpark Waterstaete in Ossenzijl. Gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente.

Vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.